Betovering met de Kikkerprins

Beleef je eigen sprookje
"Ik wil nog een kusje voor het slapengaan", zei de kikker. De prinses kneep haar ogen stijf dicht en gaf de kikker heel snel een klein kusje. Maar, oh wonder, toen zij haar ogen weer opende, stond daar een echte prins! En ze leefden nog lang en gelukkig...

De Kikkerprins is een betoverend mooi huwelijksgeschenk als je hem of haar wil vragen de rest van jullie leven samen door te brengen. De kikker gaat namelijk vergezeld van een bolletje goud dat de basis vormt voor een trouwring, verlovingsring of ander liefdessierraad. Het om te smelten goud staat op een prachtige manier symbool voor ‘levens die samensmelten’.

Met het goud van de bal kunnen jullie een prachtige trouwring of ander liefdessieraad laten maken, helemaal naar jullie eigen wensen en smaak. Mariëtta begeleidt jullie daar graag bij. Ze zal het sieraad met veel liefde speciaal voor jullie maken. Want Mariëtta begrijpt heel goed dat een trouwring in alle opzichten goed moet passen: letterlijk én figuurlijk.

Is je geliefde niet zo’n ringendrager/draagster, dan adviseert Mariëtta graag over andere toepassingen van het goud van de Kikkerprins. In de loop der jaren ontwierp en smeedde ze tientallen andersoortige trouwsieraden en liefdessieraden; ze heeft volop ideeën over alternatieven voor een trouwring of verlovingsring.

De Kikkerprins is er in verschillende uitvoeringen.