NEXIE.nl

Vanaf april 2021 gaat Hemels Goud deelnemen aan NEXIE.nl, een nieuw platform waar ontwerpers en klanten elkaar ontmoeten.

Nexie heeft als doelstelling om kwalitatieve sieraden van ontwerpers toegankelijker te maken voor een groter publiek.
Een platform waar Hemels Goud als ontwerper exposure heeft van eigen naam en werk. Waar je klanten kunt bereiken en je mensen de kans kunt geven verschillende sieraden te dragen en uit te proberen.
Groener omgaan met materialen en bezittingen.
Het ontdekken van het onbekende. Op avontuur te gaan. Misschien ook iets voor u...?

Hoe werkt NEXIE.NL

Leasen
De consument sluit een abonnement af met NEXIE voor ten minste twaalf maanden. Bij afsluiten van het abonnement mag er meteen een sieraad uitgekozen worden voor de daaropvolgende drie maanden. Eén keer per kwartaal mag de consument een ander sieraad ‘leasen’ (dus wisselen van sieraad) die binnen het gekozen abonnement valt. Verlengen tot drie keer is ook mogelijk waarmee een sieraad in totaal 12 maanden gedragen kan worden. Na 12 maanden kan het abonnement verlengd worden. Tussentijds kan een abonnement ook geüpgraded worden naar een hoger abonnement.

Kopen
Wanneer een sieraad drie maanden is gedragen, is het voor de consument mogelijk om het sieraad te kopen voor de verkoopprijs die de ontwerper bepaalt. De drie maanden aan abonnementskosten worden dan van de verkoopprijs afgehaald als korting. Er kan ook een nieuw sieraad worden geleased omdat het abonnement parallel gewoon doorloopt. Wanneer een consument een sieraad blijft verlengen tot het einde van het abonnement, hoeft er nog maar een klein bedrag betaald te worden om het sieraad te kunnen kopen. Zo krijg je het ‘try before you buy’ principe. Een sieraad op afkoop.