Samenwerking website

Over clicks en een klik
Al meerdere keren had m'n omgeving me Go Advised Websolutions aanbevolen voor het ontwerpen van de nieuwe website. Ik ken ontwerper en mede-eigenaar Maarten Goutier al geruime tijd, en daar lag dus ook de twijfel. Zou hij mij en Hemels Goud op zakelijk gebied ook goed kunnen 'plaatsen'? Dat is enorm belangrijk als je al vijftien jaar een bedrijf hebt en hard hebt gewerkt aan je goede naam en mooie reputatie.

Eerst dus maar een vrijblijvend gesprek aangegaan. En ach... om een lang verhaal kort te maken: wat een match, wat een enthousiasme van beide kanten! En ja, hij snapt dat Hemels Goud een belevenis is. Dat het meer is dan een bedrijf; dat mijn hart er ligt. En dat die liefde en passie bijzondere eisen stelt aan een nieuwe site.

Voor de teksten had ik al vanaf het begin iemand op het oog: Marieke Enter, die me ook hielp met de teksten van de allereerste website van Hemels Goud. We hadden toen al een bijzondere klik: haar teksten waren zo raak dat ze bijna vijftien jaar mee zijn gegaan.  Via Google vond ik haar weer. Wat ouder en wijzer, net als ik. En nog steeds gepassioneerd bezig met haar vak, net als ik. Aan klik bleken we niets te hebben ingeboet. Net als vijftien jaar geleden vond Marieke de formuleringen die precies zeggen wat ik eigenlijk bedoel te zeggen.

Bedankt Maarten en Marieke, voor een gezellige, warme en effectieve samenwerking! Samen hebben we een mooi product neergezet.