Edelsmederij Hemels Goud

Adyra

Adyra

Hallo, ik ben Adyra en ik loop sinds kort stage bij Hemels Goud. Ik doe de opleiding tot goudsmid niveau 3 en zit in mijn examenjaar. Hemels goud is mijn laatste leerfase voor ik mezelf officieel goudsmid mag noemen.

Ik vind al m’n hele leven passie in dingen creëren en om creatief bezig te zijn. Ik houd ook heel erg van de natuur en fantasy. Dit is dan ook zeker terug te zien is in mijn persoonlijke stijl van ontwerpen. De sieraden en mijn miniatuur krijgen daar zeker wat van mee.

Ik ben in 2018 aan de Vakschool begonnen met veel zin en positiviteit. Helaas kwam corona toen ik midden in mijn studie zat. Deze jaren waren lastig voor mijn motivatie en passie. maar…. ik hield vol want het einde was bijna in zicht. En ik mocht eindelijk op stage. En ik kan je één ding zeggen: die passie die ik kwijt was geraakt heb ik weer terug gevonden. Hemels goud is een leuke, knusse en gezellige leerplek waar je de vrijheid hebt om je te uiten en je mening er toe doet. Plus hartstikke gezellige collega’s.

Als mijn stage hier is afgelopen en ik mijn diploma binnen heb, wil ik emigreren naar zweden om daar verder te gaan met goudsmeden. Eerst werkende voor een goudsmid omdat ik nog lang niet uitgeleerd ben, en uiteindelijk ook natuurlijk ook mijn eigen collectie maken. Misschien zelfs wel een eigen atelier. We gaan zien waar ik terecht kom, maar het komt sowieso goed.