Edelsmederij Hemels Goud

Algemene Voorwaarden Edelsmederij Hemels Goud


1 juli 2020

Levertijd:

Indien het product op voorraad is, wordt het direct verzonden na ontvangst van Uw betaling. U heeft het product dan zeker binnen 5 werkdagen in huis. We brengen u schriftelijk op de hoogte. Voor alle handgemaakte juwelen die naar uw wens vervaardigd worden hanteren wij een maximale levertijd van 25 werkdagen, na ontvangst van Uw betaling. U wordt schriftelijk op de hoogte gesteld van de verwachte levertijd. Deze levertijd van maximaal 25 dagen geldt dus voor alle juwelen uit de webshop.


Verzendkosten:

Aankopen uit de webshop worden door ons gratis verzonden via track and trace, aangetekend-verzekerd. U kunt ook uw bestelling ophalen in onze winkel.

Varkensmarkt 4, 2871 CX Schoonhoven.


Betaling:

1. U kunt betalen met IDEAL. Als U beschikt over internet bankieren, kunt U veilig via dit systeem betalen. Uw eigen bank handelt de betaling af. Dit is momenteel de meest veilige manier van betalen.

2. Vooruit betaling. U kunt het verschuldigde bedrag naar ons overmaken ING 65.29.07.946, t.n.v. M. van Bokhoven. Zodra wij de betaling binnen hebben beginnen wij aan Uw opdracht.


Bestelling:

Na Uw bestelling ontvangt U per e-mail een orderbevestiging. Hierin staat een overzicht van alle bestelinformatie.


Herroepingsrecht:

Geen herroepingsrecht: Indien uw juwelen van Hemels Goud gemaakt worden naar uw wensen, dat wil zeggen speciaal aangepast op uw wensen van persoonlijke aard. Ringmaat, armband maat en vorm, edelmetaal soort en kleur, eigen edelsteen keuze en dergelijke. Op alle product groepen als: ringen, armbanden, oorbellen, colliers en hangers zit dus géén herroepingsrecht.

Producten die in de vaste collectie van Hemels Goud zitten en niet speciaal aan uw wensen zijn aangepast hebben wél herroepingsrecht. U heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen het product binnen 14 dagen te retourneren. De bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van het product. Als u gebruik maakt van het herroepingsrecht, dient u het product ongedragen en in originele staat en verpakking te retourneren naar Hemels Goud, Varkensmarkt 4, 2871 CX, Schoonhoven. Vermeld bij de retourzending duidelijk uw naam en adres. De kosten van de retour zending komen voor rekening van de opdrachtgever. Reeds gedane betalingen worden zo snel als mogelijk geretourneerd, in ieder geval binnen 30 dagen.


Contact:

U kunt contact met ons opnemen per e-mail: info@hemelsgoud.nl of per telefoon: 0182-388128 (donderdag, vrijdag en zaterdag). Wij helpen U dan graag verder. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets misgaat met uw aankoop. Hemels Goud probeert altijd een passende oplossing te vinden en het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. U kunt dus altijd contact met ons opnemen. (tel: 0182-388128, of info@hemelsgoud.nl)

Identiteit van de ondernemer:

Naam ondernemer: Edelsmederij Hemels Goud
handelend onder de naam: Hemels Goud
Vestigings- & bezoekadres:
Varkensmarkt 4
2871CX Schoonhoven
Telefoonnummer: 0182-388128
KvK-nummer: 24307394
Btw-identificatienummer: NL174484574B0


Service:

Elk jaar vanaf aankoop word uw juweel gratis opgeknapt. Dit betekend het opnieuw schuren van uw sieraad en het polijsten en/of mat maken. Daarnaast controleren wij of de edelstenen nog goed vast zitten. De verzendkosten zijn wel voor uw rekening. En uiteraard mag u het juweel ook zelf bij de winkel afleveren en ophalen. Hemels Goud, Varkensmarkt 4, 2871 CX, Schoonhoven.


Garantie:

Vanaf het moment van versturen 6 maanden garantie op: het eruit vallen van de edelsteen, binnen deze termijn onderdelen die door het niet juist solderen zijn afgebroken. Binnen deze termijn Uitgesloten van garantie: bij onjuist gebruik krassen en/of deuken beschadigingen aan edelstenen Garantie vervalt: bij onjuist gebruik/ misbruik bij poging tot reparatie nalatigheid.


Klachten:

Procedure: Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u een klacht heeft. Uw klachten kunnen zowel over ons product gaan als over de dienstverlening zoals service en garantie. Hemels Goud probeert altijd een passende oplossing te vinden voor ontstane problemen en probeert deze ook zo spoedig mogelijk op te lossen. U kunt dus altijd contact met ons opnemen. Indien u een klacht bij ons wilt neerleggen dan ontvangen wij deze van u in een e-mail of per brief met daarin een omschrijving van de klacht. U kunt eventueel een foto bijvoegen om het ontstane probleem nog duidelijker te kunnen schetsen. Wij sturen u een bevestiging van de ontvangst van uw klacht. En zullen tevens binnen 14 dagen een onderbouwd inhoudelijk antwoord geven.


Privacy:

Privacy Policy Gegevensbeveiliging door middel van SSL. Wij zijn ons ervan bewust, dat gegevensbeveiliging bij het kopen via Internet voor u een belangrijk onderwerp is. Daarom worden bij ons uw persoonlijke gegevens (adres, klantnummer, bestelgegevens...) uit alle formulieren door middel van de zogenaamde SSL-Techniek (Secure Locket Layer) gecodeerd overgedragen. Daarmee zijn uw gegevens beveiligd tegen toegang door onbevoegden. Normaal gesproken herkent u zo`n beveiligde verbinding aan de volgende punten:
• Het getoonde internetadres begint in plaats van "http://..." met "https://..."
• Op uw browser verschijnt onderaan de vensterrand een gesloten hangslotje. Verdere informatie over ons SSL-certificaat ontvangt u door te dubbelklikken op het getoonde hangslotje onderaan de vensterrand.


Vastlegging en gebruik van klantgegevens:

Bij een bestelling worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Hemels Goud. Wij gebruiken en registreren de voor uw bestelling benodigde gegevens. Wij gebruiken deze gegevens bij internetbestellingen om u een ontvangstbevestiging van uw bestelling te kunnen sturen. Hemels Goud geeft de NAW-gegevens niet aan derden. U kunt uw gegevens altijd inzien bij Hemels Goud of een brief sturen aan Hemels Goud, Varkensmarkt 4, 2871 CX, Schoonhoven. Voor wijziging van uw gegevens kunt u ook contact met ons opnemen.


Keurteken plaat en keurtekens:

Alle juwelen uit de webshop van Hemels Goud hebben het meesterteken van Marietta van Bokhoven en de keurmerken volgens de Nederlandse Waarborgwet. Extra krijgen de juwelen ook het jaartal, en het Gilde teken van st.Eloy, te Schoonhoven. De Waarborgwet schrijft het gebruik van bepaalde keurmerken voor om het gehalte aan edelmetaal aan te geven. Deze keurmerken worden getoond op de zogenaamde keurteken plaat. Op deze plaat staan alle in Nederland erkende keurmerken van de twee aangewezen waarborginstellingen.