Een nieuwe aanwinst: Goudsmederij Fijn

Een nieuwe aanwinst: Goudsmederij Fijn

Anoek: "Na mijn ontzettend leuke stageperiode bij Hemels Goud, heb ik mijn Vakschool-diploma gehaald en ben ik officieel goudsmid geworden. Dit leek mij een mooi moment om me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en ‘Goudsmederij Fijn’ een officieel bedrijf te maken. Verzegeld met een eigen meesterteken en een lidmaatschap bij gilde St. Eloy.

Omdat Mariëtta en ik nog geen afscheid van elkaar konden nemen, hebben we er samen voor gekozen dat ik nog twee dagen in de week werkzaam blijf bij Hemels Goud. De supergoede werksfeer, gezellige klanten en prachtige sieraden zorgen er elke week weer voor dat ik met veel plezier aan de slag ga.

En als kers op de taart mocht ik namens Goudsmederij Fijn een kleine collectie maken voor in de winkel. Ik heb een aantal sieraden vervaardigd in geelgoud en witgoud, met zilveren accenten, versierd met edelstenen. Uiteraard is mijn eigen stijl er goed in terug te zien; de sieraden zijn verfijnd en elegant, met een ambachtelijk karakter en goed draagbaar voor iedere dag. Komt u ze binnenkort bewonderen?"