Edelsmederij Hemels Goud

Hemelse juwelen in Zilverstad Magazine

Hemelse juwelen in Zilverstad Magazine

Tijdens de Nacht van het Zilver in december 2018 werd een nieuwe editie van het Zilverstad Magazine gepresenteerd. Ik deel graag het artikel dat daarin stond over mijn Hemelse Juwelen, zoals ik de herinnerings juwelen graag wil noemen. Het vertalen van dierbare herinneringen naar een Juweel; het is een bijzondere opdracht.

Bij rouwverwerking is de edelsteen saffier uitermate geschikt. Symbolisch staat deze voor verbondenheid. Bij zo’n juweel heeft de ontvanger het gevoel dat zijn of haar dierbare weer dichtbij is. Vaak verwerk ik ook handgeschreven tekst, vingerafdruk en as.

Het vervaardigen van een herinnerings juweel is een dankbare klus door de mooie verhalen en de intense betrokkenheid van de familie. Het zijn werkelijk werken vanuit mijn hart. Wil je er meer over lezen? Het artikel in Zilverstad Magazine lezen? Je vindt hier waar je de papieren editie kan ophalen.