Edelsmederij Hemels Goud

Uitkijken naar Tweede Pinksterdag

Uitkijken naar Tweede Pinksterdag

Onlangs mocht ik bij RTV-programma de Waard aan Tafel aanschuiven om vooruit te kijken naar de Nationale Zilverdag. Ik vertelde toen dat de Zilverdag echt een feestje voor de stad is, en zo zie ik dat echt. Voor de komende Zilverdag, op 10 juni 2019, heb ik een andere opzet bedacht. Ik kijk ernaar uit!

Bij de werkbank in de winkel wil ik in alle rust – hoewel dat tijdens de Zilverdag op momenten een relatief begrip is! – mensen te woord te kunnen staan. Aan de Varkensmarkt vind je mij dus aan het werk, terwijl onze verkoopkraam dit jaar aan de Haven opgesteld is. De vaste ‘Zilverdag-krachten’ helpen daar geïnteresseerden. Stagiaire Desiree moeten we tijdens de Zilverdag missen rondom Hemels Goud. Zij verdedigt haar eindexamenopdracht, een prachtige miniatuur – daarover in een ander nieuwsitem meer – in de Vakschool Schoonhoven. Haar opdracht – en die van haar medestudenten ook trouwens! – maakt het de moeite waard om tijdens de Zilverdag ook de Vakschool te bezoeken!

Voor wie meer wil weten over de Zilverdag: word lid van de Facebook-pagina of bekijk de website Zilverdag.nl.